ChAtLaCK26 Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Nerden : oldcity Kayıt tarihi : 04/03/08
| Konu: karışık şiirler C.tesi Mart 08, 2008 10:14 am | |
| BUNU SENDEN BEKLEMEZDİM
Aşkın ecel olsa bile Ayrılalım istemezdim Dünya dursa güneş sense Bunu senden beklemezdim
Gözlerimde yaş bıraktın Yüreğimde taş bıraktın Ellerimi boş bıraktın Bunu senden beklemezdim
Gözlerindi hayat veren Sözlerindi ümit veren Şimdi sensin unut diyen Bunu senden beklemezdim
Aşkımız bir hayal gibi Bitiverdi masal gibi Kırıverdin bir dal gibi Bunu senden beklemezdim
O bakışlar gözler nerde Hatıralar izler nerde O verdiğin sözler nerde Bunu senden beklemezdim. | |
|
| Konu: Geri: karışık şiirler C.tesi Mart 08, 2008 10:14 am | |
| GÖZLER KALBİN AYNASIDIR
Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsun hayır deme Gözler kalbin aynasıdır
Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar
Şiir gibi roman gibi Okuyorum bak aşkını Öylece bak gözlerime Çevirme hiç bakışını
Gözler kalbin aynasıdır Her bakışta bir söz vardır Acı olsun tatlı olsun Orda kalpten bir iz vardır
Yağmur gibi damla damla Seven gözler konuşurlar Gözden kalbe bir yol gider Ayrılanlar kavuşurlar | |
|
| Konu: Geri: karışık şiirler C.tesi Mart 08, 2008 10:15 am | |
| BENİMDİN
Bu gece dokunsalar ağlayacağım Bu gece gidiyorsun çıldıracağım Bu gece bütün kadehleri kıracağım Bu gece ahh bu gece
Benimdin ben hep öyle bilmiştim seni Benimdin ölesiye sevmiştin seni Benimdin canım kadar can gibi Benimdin Hani benimdin?
Bu gece bağrıma taş basacağım Bu gece sen konuş ben susacağım Bu gece yüreğimde | |
|
| Konu: Geri: karışık şiirler C.tesi Mart 08, 2008 10:16 am | |
| HEP ACELE ACELE
Yıllar var yaşıyoruz Hep acele acele Durmadan koşuyoruz Bak acele acele
İşin bekler acele Eşin bekler acele Dostun bekler acele Ne kaldı ki ecele
Ne ömürler tükettik Ne umutlar yitirdik Ne dostları kaybettik Hep acele acele | |
|
| Konu: Geri: karışık şiirler C.tesi Mart 08, 2008 10:18 am | |
| PARA DEYİNCE
Dünya pazarını dolaştım durdum Dikenler gül oldu para deyince Yıllanmış nefretler bir anda bitti Ateşler kül oldu para deyince
Ortada ne engel ne yollar kaldı Ne aşılmaz dağlar ne çöller kaldı Öfkenin yerini alkışlar aldı Düşmanlar dost oldu para deyince
Bir eski masalmış şeref itibar Böyle bir dünyada ne işe yarar Gördüm ki herşeyin bir fiatı var Krallar kul oldu para deyince | |
|
| Konu: Geri: karışık şiirler C.tesi Mart 08, 2008 10:19 am | |
| HANİ BİZİM SEVDAMIZ
Böylesine acıyı tatmadım Yokluğu çok zor alışamadım Onsuz yaşamayı başaramadım Al benim de canımı Allahım
Hani bizim sevdamız Devirirdi dağları Hani bizim sevdamız Eritirdi buzları Zamansız esti bak Ayrılığın rüzğarı Hani bizim sevdamız
Ayrığın adını anmazdım Rüyamda görsem de inanmazdım Benden çok sevene gitse yanmazdım Nasıl sevdim bilirsin Allahım. | |
|
| Konu: Geri: karışık şiirler C.tesi Mart 08, 2008 10:20 am | |
| 24 ARALIK
Kahır yüklü bulutları postalıyorum güneye doğru Boşaltın tüm istasyonlarını Adana'nın Dost bulutlar gözlerim gibi Ağlayacak...
Saatler beş geçmiş olacak yirmibiri Takvimler 24 Aralık'ı takmış göğsüne Ben bakarken eski resimlere Salim beni düşünecek!
Süleyman ikinci kurşunu sıkacak kadere Dur! Diyemeyeceğim Postal kokusunda, barut kokusunda Askerce efkarlı bir rüzgar esecek...
Cengiz o plakta geçmiş kendinden Sağında Habip solu bomboş Dudaklarında hep o acı şarkı titrek titrek "Gitti Gelmeyecek"...
Bitmeyen geceler Ağbaş'ın zarlarında Sigara dumanlarında kederler Dur ulan Sarraf! Memleket nere? Berlin nere? Bir de Antep! Ana avrat dümdüz gidecek...
İkinci bir şarkıyı dinleyeceğim bir sarhoş gecede Başım omuzlarında Yasin'in Ergün'üm bu kadeh de senin şerefine "Ağlama değmez hayat" Yılmaz'ım Hasret ha bitti ha bitecek...
Bir bir dolacak gözlerime geçmiş seneler Aklımdan Zeki'ler, Saim'ler, Emin'ler geçecek Binlerce anılar kaçıracaklar o gün beni Gelmek isteyeceğim gelemeyeceğim Durup bakacağım göklere anam göklere Bir "Of ulan of!" yükselecek!
| |
|